Penaja Utama Blog Ini

Selasa, 24 Mei 2011

Segmen Blog Review Oleh Jamaluddin.net


Terima kasih kepada tuan blog Jamal yang telah menyediakan segmen review kepada rakan-rakan blogger yang baru berkecimpung dalam dunia blogging.

Ni merupakan segmen yang pertama-tamanya aku join selama aku berblogging.Blog aku ni wujud sekitar bulan Julai 2010.

Blog memang lama aktif tapi aku kurang fokus terhadap bidang blogging ni secara serius.Aku mula serius bulan lepas.

Aku terjumpa blog Jamal ni pun dalam bulan ni.Macam mana aku jumpa pun aku dah tak ingat.Tapi memang blog bertrafik tinggi daripada blog aku..huhuhuhu

Dijangka blog ni akan menjadi blog otai dalam masa terdekat jer lagi.Ini bukan main-main ha.Ini betol-betol punya... :)

Apa-apa pun blog abang Jamal terbaik & aku selalu mengikuti perkembangan terbaru di blog beliau.

Vote to blog Jamaluddin.net

Sekian terima kasih

3 ulasan:

  1. semoga blog direview..

    BalasPadam
  2. Memang perlu direview oleh otai.. :)

    BalasPadam
  3. Assalamualaikum dan Salam Ziarah dari Jamal.

    Sorry sangat sebab Jamal lambat siapkan segmen review nie ye kawan-kawan. Dan Alhamdulillah akhirnya Jamal siap juga review Blog ini. Bro Abu Talib boleh baca komen Jamal disini ye.

    BLOG REVIEW OLEH JAMALUDDIN.NET #6

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...